Joventut organitza més d’una desena de cursos presencials per a l’any 2022

Es realitzaran cursos de manipulador/a d’aliments, MAT, aula matinal, educador/a de menjador escolar, col·lectiu NEE o educació per a la salut

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través del departament de Joventut, una programació anual de cursos socioculturals de caràcter presencial, els quals s’iniciaran el proper mes i s’allargaran fins a finals d’any.

Es realitzaran al llarg de l’any tres cursos de Manipulador/a d’aliments, celebrant-se el primer d’ells el 19 de febrer. Els altres dos tindran lloc el 11 de juny i el 3 de setembre. Tots ells tindran quatre hores de durada (de 10 a 14 hores) i un preu de 10 euros amb carnet jove i 25 euros per a adults.

Al mes de març (dia 5) s’iniciarà un curs de MAT (Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure) que tindrà lloc els dissabtes en horari de 9 a 14 i de 15:30 a 18:30 hores, amb preu de 125 euros amb carnet jove i 140 per a adults. El curs es repetirà durant el mes d’octubre en les mateixes condicions, i també hi ha la possibilitat de realitzar-lo de forma intensiva els dissabtes de juliol.

També al mes de març (del 10 al 25) es realitzarà un curs d’Aula matinal, amb horari de 17 a 20 hores i amb preu de 50 euros, 60 euros per a adults. Aquest curs es replicarà del 10 al 24 d’octubre.

Altres cursos que es repetiran al llarg de l’any són el de d’Educació per a la salut i primers auxilis, que es realitzarà del 13 al 27 de juny i també del 12 al 23 de desembre; i el curs de Col·lectiu NEE (Necessitats Educatives Especials), del 16 al 27 de maig i del 7 al 18 de novembre. Tots dos cursos tenen un preu de 50 euros (60 per a adults) i l’horari serà de 17 a 20 hores.

Per últim, el curs d’educador/a de menjador escolar es realitzarà del 4 al 20 d’abril i del 5 al 16 de setembre. Com en els anteriors casos, tindrà lloc de 17 a 20 hores amb preu de 50 euros amb carnet jove i 60 euros per a adults.

Pel que fa las cursos de valencià, aquests continuaran oferint-se però es publicaran segons les dates de les convocatòries, per tal de preparar-los de forma adient.

Les persones interessades en apuntar-se en algun dels cursos o en obtenir més informació poden contactar amb la Casa de la Joventut de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta