Joventut convoca el II Concurs de Cartells per conmemorar el Dia de la Dansa

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha convocat el segon Concurs de Cartells per a commemorar el dia Internacional de la Dansa.

Podran participar en aquest concurs els jóvens d’entre 14 i 30 anys. Els cartells han de tractar el tema de la dansa i el moviment a més d’incloure la llegenda: «Abril mes de la Dansa, 29 d’Abril Dia Internacional de la Dansa: exposicions, tallers, mostra danses, activitats escolars…» i deixar espai per a inserir-hi els logotips oficials.

Els cartells han de tenir un format de 29,5 x 41,5 cm, han d’estar en suport paper, en format digital i alta resolució (jpg). No hi ha cap limitació de tècnica o de procediment sempre que açò no implique inconvenients a l’hora de reproduir-lo a la impremta i el tema estiga relacionat amb el món de la dansa i el moviment. L’organització es reserva l’ús del cartell guanyador total o parcialment.

Els cartells s’han de fer arribar en format electrònic a l’adreça de la Regidoria de Joventut, joventut@ayto-xativa.es indicant a l’assumpte, Concurs de Cartells Abril mes de la Dansa.

Als cartells no han d’aparéixer ni el nom ni la firma de l’artista al cos del correu electrònic s’ha de posar un pseudònim, amb el núm. de DNI i un telèfon de contacte, l’enviament es pot fer entre l’1 i el 28 de febrer de 2016.

Es crearà un Jurat, que estarà integrat per personalitats del món artístic i cultural de Xàtiva. El fallo del jurat es farà públic el 8 de març. Al guanyador se li comunicarà per via telefònica i el cartell serà utilitzat per a donar difusió a les activitats convocades amb motiu del dia de la dansa.

Es concedirà un premi únic, que consistirà en un bono de 100 euros en comerços locals de Xàtiva i estarà subjecta a la fiscalitat vigent. El cartell guanyador quedarà en propietat de la Regidoria de Joventut, així com qualsevol dret de reproducció o d’explotació. Amb totes les obres presentades se celebrarà una mostra que quedarà oberta al públic del 7 al 19 d’abril a la Sala d’exposicions de la Casa de la Joventut de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta