Un jove mor atropellat per un cotxe a la terrassa d’un bar a Navarrés

Un jove de 20 anys va morr ahir després de ser atropellat per un turisme de gran cilindrada, després de que el seu conductor perdés el control del vehicle.


El jove era Slavik Ramírez, veí de la localitat i un altre home, de 52 anys, que va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat a l’hospital de Xàtiva.

cotxe-navarres-2Els fets van ocòrrer al voltant de les 15 hores a la capital de la comarca de Navarrés, quan el cotxe Porsche Cayenne negre va envestir les taules i les cadires de la terrassa del bar situat al carrer Plaça de l’Esglèsia. El cotxe es va aturar finalment després de col·lisionar amb uns altres dos turismes estacionats a prop del bar.

Segons ha informat el Levante-EMV, el conductor, que anava acompanyat, tornava del centre de salud, després d’una indisposició i había parat a comprar medicaments a una farmacia propera. Va ser després d’açò quan va perdre el control del vehicle i va atropellar a les dues úniques persones que es trovaben a la terrassa d’aquest bar.

Slavik Ramírez, de 20 anys, era un jove reconegut al municipi, sobretot pel seu caràcter amable i sociable. L’altre home, que va rebre un fort colp al cap, es trobava estable al final del dia. El conductor va sortir ferit lleu.

No hay comentarios

Dejar respuesta