Jornada universitària sobre transparència local a Xàtiva

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València, celebrarà el pròxim dia 17 d’octubre a la Jornada REPTES PER A UNA CULTURA GO!: TRANSPARÈNCIA LOCAL.

La trobada, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Xàtiva entre les 18.00 i 20.15h, pretén tractar qüestions relacionades amb les polítiques de Govern Obert que defineixen un nou marc d’innovació social i democràtica i tenen com a fi primera i última l’apoderament de la ciutadania perquè aconseguisca el poder real de conèixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que li afecten i interessen. En aquest sentit, el valor públic que aporten constitueix un element essencial per a la construcció d’una nova manera d’entendre la democràcia, el govern i l’Administració.

El Govern Obert s’articula a través dels pilars de la transparència, la participació i la rendició de comptes. En aquest context, la transparència constitueix la base per a conèixer l’abast del desplegament de les polítiques públiques. No solament es tracta de complir lleis autonòmiques o estatals sinó, sobretot, de permetre que l’opinió pública es forme a partir de l’accés a una informació veraç, accessible i disponible en temps real.

Aquesta jornada està dirigida a polítics i tècnics a més d’estudiants, associacions i públic en general. Esperem que aquesta atractiva iniciativa siga del seu interès.

És necessària la inscripció: http://ir.uv.es/TqMUn7h

No hay comentarios

Dejar respuesta