Jesús González i Sarión és reelegit president de la Junta Local Fallera de Xàtiva

En la vesprada d’ahir va tenir lloc l’elecció de president de la Junta Local Fallera. En l’acte, que es va celebrar al Museu Faller.


junta-local-4-diaridigital.esJesús González i Sarión reelegit de nou com a president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, per al proxims dos anys. Així es va decidir ahir divendres 6 de maig a l’Assemblea extraordinaria celebrada a la seu de la Junta Local, amb la presència dels presidentes i representants dels càrrecs de gestió, el Presidente Nat de la Junta Local Fallera de Xàtiva i Alcalde de Xàtiva , Roger Cerdà, i la secretaria en funcions Celia Gorrita.

junta-local-5-diaridigital.esDijous passat es va tancar el termini de presentació de candidatures una vegada complert el mandat de dos anys. Només va haver-hi una candidatura. En l’assemblea celebrada el divendres després d’escoltar la trajectòria fallera de González es va passar a la votació sent aprovada per 13 vots a favor, 4 en contra i dues abstencions.

Jesús es va mostrar molt il·lusionat, va voler donar les gràcies pel suport rebut per part dels presidents de les diferents comissions, en aquesta nova etapa que té com a principal repte formar una nova junta i per això va transmetre als assistents “que el que vulgui formar part de la junta pot oferir-se” al mateix temps va explicar quins són els seus propòsits per a aquest nou exercici.

junta-local-3-diaridigital.es

junta-local-1-diaridigital.es

junta-local-6-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + 17 =