Jesús González és reelegit president de la Junta Local Fallera de Xàtiva

En la vesprada d’ahir va tenir lloc l’elecció de president de la Junta Local Fallera. En l’acte, que es va celebrar al Museu Faller.

Jesús González i Sarión reelegit de nou com a president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, per al proxims dos anys. Així es va decidir ahir divendres 9 de maig a l’Assemblea extraordinaria celebrada a la seu de la Junta Local, amb la presència dels presidentes i representants dels càrrecs de gestió, el Presidente Nat de la Junta Local Fallera de Xàtiva i Alcalde de Xàtiva , Roger Cerdà, la regidora de Falles Lena Baraza, i la secretaria en funcions Celia Gorrita.

junta-local-falles-4-president-diaridigital.esDijous passat es va tancar el termini de presentació de candidatures una vegada complert el mandat de dos anys. Només va haver-hi una candidatura. En l’assemblea celebrada el divendres després d’escoltar la trajectòria fallera de González es va passar a la votació sent aprovada per 18 vots a favor, 1 en contra.

Jesús es va mostrar molt il·lusionat, va voler donar les gràcies pel suport rebut per part dels presidents de les diferents comissions, en junta-local-falles-6-president-diaridigital.esaquesta nova etapa que té com a principal repte formar una nova junta i per això va transmetre als assistents “que el que vulgui formar part de la junta pot oferir-se” al mateix temps va explicar quins són els seus propòsits per a aquest nou exercici. Recuperar,  la figura dels delegats de Junta. Fins a ben entrats els anys 80, la JLF no tenia una directiva pròpia elegida pel president sinó que s’establia que les comissions falleres de la ciutat enviaren, cadascuna d’elles, un delegat a la junta. Era una manera directa de mancomunar la gestió. Aqueix model ja fa, per tant, més de 30 anys que no s’utilitza. Però Jesús creu que «la sobrecàrrega de treball de la directiva de la junta i el gran volum que es genera, fan que siga una fórmula interessant de poder recuperar», va dir ahir. Fer-ho serà, en tot cas, amb el necessari consens entre tots. D’altra banda, també va avançar alguns canvis en el programa que s’aniran estudiant. I va proposar una gestió «en la línia de la qual hem realitzat aquests anys».

junta-local-falles-1-president-diaridigital.es

junta-local-falles-3-president-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta