Ja s’han aprovat més de cent ajudes directes del «Reactivem Xàtiva»

Ja s’han aprovat un total de 88 ajudes d’aquest tipus i hui finalitza el termini per a sol·licitar les ajudes Parèntesi

La Junta de Govern de Xàtiva ha aprovat aquest dimarts la quinta remesa de pagaments pel que fa a les ajudes directes «Reactivem Xàtiva», amb un total d’onze nous beneficiaris per un import total de 17.881 euros, mentre que cinc han estat desestimades per no complir les disposicions necessàries.

D’aquesta manera són ja 88 sol·licituds i més de 140.000 euros els que s’han aprovat per part de l’Ajuntament de Xàtiva destinats al sector de l’hostaleria i als centres esportius de la ciutat que van haver de tancar el passat mes de gener degut a les resolucions del 5 i el 19 de gener de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que van suposar tancament perimetral de Xàtiva.

Ajudes Parèntesi

D’altra banda, aquest dimarts és l’últim dia per poder presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva la sol·licitud per tal de poder optar a les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, dirigides als sectors més afectats per la pandèmia i finançades entre la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Xàtiva.

Cal recordar que la passada setmana, amb el procés encara en marxa, ja es van aprovar les primeres 22 sol·licituds, que oscil·laven entre els 1.000 i els 3.400 euros, i que van suposar una inversió total de 56.800 euros.

En xifres globals, l’Ajuntament de Xàtiva ha atès ja un total de 110 sol·licituds dels diferents negocis i establiments de la ciutat que han demandat alguna de les ajudes, per un import total de 198.681 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − tres =