Ja es pot visitar el Museu de Ricardo Tormo a Canals

Tal com s’ha anunciat recentment, durant aquesta legislatura l’equip de govern ha estat treballant per traslladar el material del fallit Museu de Ricardo Tormo al Pavelló Municipal que porta el mateix nom del pilot canalí, i allí obrir una exposició permanent en honor al bicampió mundial de motociclisme.

L’objectiu principal d’aquesta actuació era que aquesta exposició estiguera en un espai públic obert diàriament, facilitant que veïns i veïnes del municipi, turistes, aficionats al motociclisme i qualsevol persona que hi tinga interés, puguen visitar tot el que hi ha exposat.

exposicion-ricardo-tormo-2-diaridigital.es

Aquest espai posa en valor la vida i recorregut d’un canalí que ha fet història en el món de les dos rodes. Monos, cascs, botes, guants, quadres, fotografies, títols, trofeus, etc., és el que podrà veure’s en l’exposició permanent de Ricardo Tormo, una mostra de la vida del bicampió mundial, l’esforç i dedicació per superar-se cada dia i marcar una fita en el món del motociclisme.

A més de la reglamentació com a exposició permanent, seguint les directrius de Conselleria i consultant als familiars de manera consensuada, s’ha demanat l’opinió i suport del Circuit Ricardo Tormo i de la Direcció General d’Esport. Que, al mateix temps, han recolzat la iniciativa perquè Canals continue sent el lloc on es presente el Gran Premi Mundial de la Comunitat Valenciana, com estos dos anys enrere.

L’exposició podrà visitar-se al primer pis del Pavelló Municipal Ricardo Tormo, al C/Mestre Serrano de Canals.

En el dia de la seua obertura el fill del pilot canalí, també anomenat Ricardo Tormo, ha visitat junt amb el regidor d’Esports i l’alcalde de Canals l’exposició en honor a son pare.

No hay comentarios

Dejar respuesta