Ja estan les bases per al X Concurs de Pintura a l’Aire Lliure Vila de Canals

Per desena vegada consecutiva, l’Ajuntament de Canals organitza el Concurs de Pintura a l’Aire Lliure. En aquesta consolidada activitat, que té com a protagonista el terme de Canals, participen nombrosos autors de tota la geografia valenciana i dels voltants.

Els interessats en participar podran inscriure’s gratuïtament fins el dia 22 de setembre, a les 8:30h, mitjançant el telèfon (96 224 02 14) o a través del correu electrònic (cultura@canals.es).

L’organització del concurs s’ubicarà a l’antiga Casa de la Cultura de Canals, al carrer Beat Factor, a les 8:00h, on es segellaran obligatòriament els bastidors a l’inici del concurs. També s’oferirà un esmorzar popular a tots els participants.

Per a la regidora de Cultura, Celia Ibáñez, “aquesta activitat cultural és molt important per al poble de Canals ja que, a banda de continuar potenciat l’interés cultural dels veïns i aficionats a la pintura, posa el nom del nostre poble com a referent cultural arreu del territori, i des de la nostra regidoria estem molt contents”.

No hay comentarios

Dejar respuesta