Inauguració exposició i lliurament premis 68 Saló Local de Fotografia Xàtiva 2023

Entrega de premis i inauguració de l’exposició del 68é Saló Local de Fotografia Fira de Xàtiva, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Setabense d’Aficionats AFSA, amb les modalitats de Blanc i Negre, Color i Fira.

Com és tradició, la Casa de Cultura de Xàtiva va acollir ahir, coincidint amb el primer dia de la Fira d’Agost, la inauguració del Saló de Fotografia en Blanc i Negre, Color i Tema Fira. Durant la inauguració es va aprofitar per tal de lliurar els premis fotogràfics en les tres categories. Els premiats en la categoria de Blanc i Negre son: Primer premi per a Carlos Navarro Corbera, sent segon Eduardo Espejo Reis i tercer, Josep Ricart Soler Murillo.
En Color el Primer premi ha estat per a Eduardo Francés Sanchis, sent segon. Eduardo Espejo Reis i tercer, Victoria Sauco Esquerre. I Per finalizar la modalitat Tema Fira; Primer, David Fayos Prats, segon Josep M. Palop Cucarella i tercer Carlos Navarro Corbera.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, la Reina de la Fira, la regidora Maria Beltran i la Reina de la Fira, Reyes Camarasa, qui va estar acompanyada per la seua cort d’honor i acompanyants.

Totes les mostres acollixen una gran varietat d’obres de diferents autors i estils que es podran visitar durant les pròximes setmanes a la Casa de Cultura.

Fotos: Sandra Tormo Morato

No hay comentarios

Dejar respuesta