Inauguració exposició i lliurament premis 67 Saló Local de Fotografia Xàtiva 2022

Com és tradició, la Casa de Cultura de Xàtiva va acollir ahir, coincidint amb el primer dia de la Fira d’Agost, la inauguració del Saló de Fotografia en Blanc i Negre, Color i Tema Fira. Durant la inauguració es va aprofitar per tal de lliurar els premis fotogràfics en les tres categories. Els premiats en la categoria de Blanc i Negre son: Primer, Eduardo Francés Sanchis, Segon, Javier Alcázar Tomás i en tercer lloc, Carlos Navarro Corberá.
En Color Primer, Carlos Navarro Corbera, en segon lloc, Victoria Sauco Izquierdo i Tercer, Edu Francés Fuster. I Per finalizar la modalitat Tema Fira; Primer, Josep Miquel Palop Cucarella, Segon, Josep Ricardo Soler Murillo, i Tercer, Vicent Bermúdez Climent. Fotograf Jove: Primer premi, Guillem Casesnoves.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, i de la Reina de la Fira, Paula Iborra, qui va estar acompanyada per la seua cort d’honor i acompanyants.

Totes les mostres acollixen una gran varietat d’obres de diferents autors i estils que es podran visitar durant les pròximes setmanes a la Casa de Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + ocho =