El II Festival Back to Brass arriba a la Llosa de Ranes

Els dies 27, 28 i 29 de desembre, els metalls seran els protagonistes d’unes jornades que pretenen oferir activitats i una programació musical nova en l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa” de la Llosa de Ranes.

La segona edició del Festival Back to Brass oferirà formació especialitzada per a instrumentistes de vent metall, classes individuals i col·lectives, masterclass, conferències, tallers, concerts i moltes més activitats faran que tant alumnes com a públic gaudisquen d’un ambient musical de qualitat, lúdic i entretingut.

Les activitats per als alumnes de grau professional i superior començaran a les 9:30 del matí amb un escalfament col·lectiu i les classes. Entre les 13:30 i les 15:00 es farà una pausa per a dinar. I per la vesprada, de 15:00 a 16:00 tindrà lloc una conferència o taller. A partir de les 16:00 es realitzaran ensembles, en els que també podran participar els alumnes de grau elemental. Les classes es realitzaran en la seu de la Societat Musical de la Llosa de Ranes.

Totes les jornades acabaran amb un concert en l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”. El dimecres 27, serà a càrrec de Back to Brass. El dijous 28, el concert el farà la Societat Musical de la Llosa de Ranes i els professors. I l’últim dia, el divendres 29, seran els alumnes i els professors els que oferisquen el concert de cloenda. L’entrada per als tres concerts serà lliure, fins a completar aforament.

L’elenc de professors estarà format per Àngel Serrano (trompeta, Assistent Solista OBC, ESMUC, Musikene), Roberto Bodí (trompeta, Solista Orquestra Castilla y León, Conservatori Superior Salamanca), Teles Moreno (trompeta, Professor de trompeta, membre de Back to Brass), Jaume Martínez (trompeta, Professor de trompeta, membre de Back to Brass), Bernardo Silva (trompa, Solista Orquestra Oporto, Trompas Lusas Quartet), Vicent Berbegal (trompa, Solista USO, especialista trompes Sanganxa), Josep Camarasa (trompa, Professor de trompa, membre de Back to Brass), Daniel Perpiñán (trombó, Professor de ESMUC, Liceu de Barcelona y CSM Aragón), Alejandro Biot (trombó, Professor Conservatori Camille Saint-Saëns de París), Alejandro Ruiz (trombó, Professor de trombó, membre de Back to Brass), Vicente López (tuba, Professor Conservatori Superior d’Alacant), Vicent Castelló (tuba, Solista Banda Municipal de Madrid), Jose Vicente Climent (tuba, Professor de tuba, membre de Back to Brass), Juanjo Munera (bombardino, Solista Banda Municipal de Bilbao) i Sergio Garrido (bombardino, Professor de l’escola C.A.M. Sueca i de la EM “Tierra del Vino”).

El curs del Festival Back to Brass compta amb places limitades. El termini d’inscripció estarà obert fins al 22 de desembre. La quota per a alumnes de fins a 11 anys serà de 40€ i inclou les classes a partir de les 16:00 i una motxilla de regal. Per als alumnes de més de 12 anys, el preu serà de 110€ i inclou classes durant tot el dia, una motxilla de regal i el dinar. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web www.festivaldevent.com.

El festival està organitzat per la formació Back to Brass, la Societat Musical de la Llosa de Ranes, la Fundació Sanganxa i l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once + 15 =