Iberdrola ajorna la suspensió del subministrament elèctric després de les queixes de l’Ajuntament

La companyia elèctrica Iberdrola ha confirmat a l’Ajuntament d’Ontinyent l’ajornament de la suspensió del subministrament elèctric prevista per a aquest dijous 5 de gener, després de les queixes rebudes per part del consistori.

Cal apuntar que davant la notificació per part d’Iberdrola dels talls per als dies 4 i 5 de gener per a la realització de treballs d’adecuació a la línia de distribució, des de l’Ajuntament es van fer gestions per tractar d’evitar que els talls es feren en estes dades. Davant la rotunda negativa de l’empresa, es va acordar que almenys aquest fora durant el mínim temps possible, aconseguint-se el compromís verbal de que es reforçaria el personal perquè els talls foren de 8:00 a 11:00 enlloc de 8:00 a 12:30, com estava previst inicialment. Tot i això, aquest anunci no s’ha complit per part d’Iberdrola, allargant-se els talls fins més enllà de les 12:00, amb les consegüents molèsties per a la ciutadania.

Davant aquest incompliment i de la impossibilitat per part d’Iberdrola de confirmar que els talls en la jornada de demà no s’anaven a allargar, l’Ajuntament ha forçat la suspensió dels talls previstos per demà fins passades les festes de nadal i reis, quan les molèsties per als veïns i veïnes i especialment per als comerciants seran menors.

Des de l’Ajuntament s’ha lamentat “la incomprensible actuació per part d’Iberdrola, que amb esta actuació ha entrebancat l’activitat de molts establiments comercials en un molt mal moment, a més a més incomplint els terminis que ells mateixos ens van confirmar”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − cuatro =