L’escola d’adults de Xàtiva ret homenatge a Raimon

El CPFPA Francesc Bosch i Morata de Xàtiva s’ha sumat a les celebracions de l’Homenatge a Raimon amb diferents actes d’homenatge al poeta-cantant.

Van començar acordant en el consell escolar  sumar-se a l’homenatge mitjançant un escrit aprovat i presentat a l’Ajuntament, en la sessió del dia 7 d’octubre.

raimonetA continuació, el dimecres 4 de maig, els alumnes del centre van ser els protagonistes ja que aquells que van voler (alguns després de setmanes de preparació, i d’altres just després d’una lectura ràpida) van pujar a l’escenari a recitar poemes i cançons del cantautor.

Els grups de l’escola d’adults s’organitzaren per a recitar una selecció de poemes del llibre D’aquest viure insistent –editat per la Universitat Politècnica de València, en 2009- i cançons reconegudes i, alhora, es va poder veure el text en una pantalla gran al mateix temps que s’escoltava recitar a la gent.

Per tancar l’homenatge, el mateix dia, va realitzar-se una conferència, a càrrec del etnomusicòleg valencià Josep Vicent Frechina:Raimon: el crit de la terra, preciosa i concreta sobre l’obra i la vida d’aquest intelectual, poetai cantant xativí, valencià i universal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − uno =