Un homenatge a Concha Piquer encetarà divendres les Nits al Túnel de Canals

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals ha programat dos espectacles per a l’edició d’enguany de les “Nits Al Túnel 2017”.

El primer esdeveniment musical s’ha programat per al divendres a les 22 hores, i serà l’espectacle “Tatuaje”, homenatge a Concha Piquer”. Un recorregut per la vida de la valenciana Concha Piquer a través de les seues cançons, les seues vivències i èxits tant a Amèrica com a Espanya.

El següent espectacle serà el divendres 15 de juliol, també a les 22 hores, amb “Latino”, un espectacle musical on es combina el tango, la ranxera, la samba i els balls de saló amb la veu espectacular de Juan Ramón.

El preu de l’entrada per a cada espectacle serà de 7 euros, però la regidoria de Cultura ha oferit la possibilitat d’adquirir un abonament per als dos espectacles de 10 euros.
Les entrades i els abonaments estan ja estan a la venda a la Casa de Cultura de Ca Don José de 10 a 13,30 hores i de 17,00 a 20,00 hores a la vesprada.

Amb el preu de les entrades o de l’abonament s’inclou autobús d’anada i tornada cap al túnel i un refresc per a quan concloguen els espectacles. A més hi haurà servei de taula per als assistents que es duguen el sopar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 4 =