Canals rep 93.000 euros més per a la contractació de sis joves no qualificats

L’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria de Promoció Econòmica ha rebut una nova subvenció, de 93.000 euros, anomenada EMPUJU- Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones jóvens per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a l’exercici 2017.

Aquesta nova ajuda supramunicipal de 93.000 euros permetrà la contractació de 6 persones joves no qualificades durant 6 mesos. En concret, els llocs de feina que ocuparan aquestes persones seran: tasques pròpies de control d’accés i atenció en edificis públics, suport a les notificacions municipals, ajuda social i administrativa, així com millora del manteniment urbà.

Una bona notícia, com ha reconegut el regidor de l’àrea i alcalde de Canals, Ricardo Requena qui ha manifestat que amb aquesta nova ajuda, junt amb altres programes, han permés i permetran la contractació de joves qualificats o no al municipi. Requena ha afegit que és una gran tasca la que des del departament de Desenvolupament Local està fent-se “per reduir l’atur i augmentar l’ocupació, no sols amb programes com aquests sinó també amb les accions que s’han posat en marxa o estan impulsant-se durant aquests darrers mesos fins als pròxims dies: agrícoles, escola taller, beques pròpies, beques de la Dipu, pla d’ocupació local, entre altres”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 1 =