Hinojosa aposta per l’atracció de talent local en la Fira d’Ocupació de Xàtiva

.- La companyia xativina presenta els seus programes de formació i desenvolupament de talent
per als visitants del seu estand.
.- Hinojosa Embalatge Xàtiva compta actualment amb 260 empleats.
.- Experts de l’empresa participen en taules redones aportant la seua experiència sobre la importància de la formació i el pes de l’ocupació en el teixit productiu local.

Xàtiva, 26 d’octubre de 2023 – Hinojosa Embalatge Group és una companyia amb un marcat arrelament local en les zones en les quals opera a través d’accions que generen un impacte positiu en la comunitat. Amb l’objectiu d’atraure talent local i de posar en valor la importància de la formació per a l’ocupació professional del futur, l’empresa d’embalatge sostenible participa en la Fira d’Ocupació de Xàtiva.
La companyia, que actualment compta amb 260 empleats en la seua planta de Xàtiva, disposarà d’un estand en la fira. Esta cita amb el foment de l’ocupació local està organitzada per Rotary Club Xàtiva i l’Ajuntament de Xàtiva i té lloc els dies 26 i 27 d’octubre a la Casa de la Cultura de la localitat.
Des d’este espai, experts d’Hinojosa donaran a conéixer els valors de la companyia i les oportunitats que ofereix l’empresa en matèria de desenvolupament de talent. Entre estes iniciatives destaca el cicle d’FP Dual en Impressió Gràfica que han impulsat les plantes d’Hinojosa Embalatge Xátiva i Cartonatges Bernabeu en l’IES la Costanera de Xàtiva. Este programa combina la formació teòrica amb la pràctica i contribueix a capacitar als alumnes en habilitats necessàries per a la indústria de l’embalatge.
Una altra de les accions formatives impulsades per Hinojosa són el Campus Metatop, que fomenta el creixement de talent per a ocupar futurs llocs de responsabilitat. Així com també el Hi Talent, que permet ampliar els coneixements generals de la companyia i enfortir les habilitats de lideratge dels participants.
A més d’estes iniciatives centrades en la formació dels seus professionals, Hinojosa també ofereix l’oportunitat de participar en els programes de Voluntariat Corporatiu. A través d’ell, es realitzen col·laboracions amb entitats com Creu Roja a Xàtiva o Fundació Xicotet Desitge, amb els qui un grup de treballadors de la planta van elaborar 8 ‘kits de superpoderes’ per a xiquets ingressats a l’Hospital Lluís Alcanyís.
A més d’atendre els visitants en un dels estands de la fira, experts de la companyia també participen en diverses taules redones aportant la seua experiència en temes com la importància de la formació i el pes de l’ocupació en el teixit productiu local.
Sobre Hinojosa Embalatge Group

Hinojosa és una companyia líder en el disseny i la fabricació de solucions sostenibles d’embalatge. Amb més de 75 anys d’història, el seu model es basa en els principis de l’economia circular.

Gràcies a la innovació permanent, l’orientació al client i la cerca de l’excel·lència, el grup no ha deixat de créixer, experimentant un important impuls en els últims anys amb la seua aposta per la internacionalització. Hui compta amb 2.500 empleats i 19 plantes de producció situades a Espanya, Portugal i França, conjuminant la fortalesa d’un grup global amb la proximitat al territori. La companyia va tancar 2022 amb una facturació de 820 milions d’euros, un 27% superior respecte a la de 2021.

 L’obstinació -i acompliment- d’Hinojosa és generar impacte positiu allí on opera, contribuint a un major benestar comú. Perquè no sols es tracta de fabricar el millor envàs, sinó de cuidar tot el que li envolta.

1 Comentario

  1. Muchísimas gracias a Hinojosa Grup per apoyar con su presencia la Feria de Empleo Xátiva con el objetivo de
    #con empleo ganamos todos
    Es de admirar su trayectoria como empresa de embalajes y sus y su apuesta por el bienestar común @Dra Pepa Esparza @RotaryclubXativa

Dejar respuesta