GREOX organitza una activitat nocturna per a aquest dissabte

El Grup de Recreació Esportiva Orientació Xàtiva (GREOX), és una entitat esportiva de promoció de l’esport base però vinculat a l’esport d’Orientació. Aquesta modalitat esportiva de curses en qualsevol indret, és poc coneguda però cada vegada sona més, sobre tot en els centres escolars.

La ciutat no comptava fins fa pocs mesos amb les instal·lacions necessàries per a la seua pràctica i gràcies a la inversió, de poc més de 2.000€, feta per la secció d’Orientació de la S.D. Correcaminos, ara es disposa d’un espai de més de 3.000m quadrats per entrenar i aprendre l’esport d’Orientació.

Membres del GREOX duen treballant en la promoció esportiva durant alguns anys i realitzant activitats per donar a conèixer la Orientació, així, s’han realitzat els mapes de la Ciutat de l’Esport, del Col·legi Gozalbes Vera i el Jardí de la Pau per dur endavant aquesta promoció.

Als tallers de promoció han participat centres juvenils com Júniors Atalaia, Agrupaments Escolta Jamboree i Cohinoor, però també les falles de Xàtiva. A banda s’han realitzat tallers oberts i entrenaments específics.

Ara,el dissabte 1 de juliol de 20h a 00h es realitzarà la 2a edició de l’entrenament nocturn a la Ciutat de l’Esport. Aquest entrenament és una activitat de promoció de l’orientació que es realitzarà amb totes les llums de la instal·lació apagades i que amb la seguretat de no poder perdre’s, permetrà experimentar una cursa d’Orientació nocturna divertida per a totes les edats.

Aquest any es comptarà amb cronometrage oficial SportIdent, gràcies a la secció d’Orientació de la S.D. Correcaminos, i es podrà experimentar una cursa real.

Per poder participar caldrà escriure un correu a orientacioxativa@gmail.com o missatge per Facebook @Orientacioxativa, així hi haurà mapes per a totes les persones interessades.

L’horari de l’activitat serà:
20:00h Obertura d’inscripcions (els mapes que queden)
20:30h Xerrada d’orientació, nocions bàsiques.
21:00h Sopar de cabasset.
22:00h Entrenament O-Peu.
00:00h Finalització de l’activitat.

Material que caldrà dur:
● Llanterna
● Roba còmoda
● Entrepà i beguda si aneu a sopar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 + veinte =