El Gran Teatre es convertirà aquest dissabte en un espai «Inestable»

La companyia argentina Suttotos arriba a Xàtiva amb un espectacle còmic vinculat als estats d’ànim

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest dissabte una nova cita teatral, en aquest cas a càrrec de la companyia argentina Suttotos, que presenta l’obra còmica «Inestable» la qual es troba en plena gira espanyola, havent visitat ja ciutats com ara Barcelona, Màlaga, Múrcia, Madrid Logronyo, Zarautz i Santander, a més de tindre funcions programades a Alacant i la Vila Joiosa.

L’espectacle, guardonat en la Biennal d’Art Jove de Buenos Aires, pren com a eix la por i els seus derivats: paranoies, fòbies, obsessions i ansietats, com a punts de partida cap a la neurosi que acaba atrapant a les persones en els seus propis temors. Es tracta d’una successió d’estats d’ànim que fan confondre els límits entre allò real i allò que no ho és. Sobre l’escenari, dos tipus comuns que no poden ocultar les seues fòbies, amb elements com ara un llençol, una telefonada o una taca d’humitat.

Aquesta obra, interpretada pels actors Andrés Caminos i Gadiel Sztryk, està marcada per un estil entre naïf i divertit. El segell de la companyia Suttotos, amb una dècada de vida, és l’humor, el clown i la senzillesa. Teatre popular però de qualitat.

L’espectacle començarà a les 22 hores i el preu de les entrades és de 10 euros (8 euros amb descomptes), podent-se adquirir als punts de venta habituals i a la pàgina web d’Instanticket (https://bit.ly/36vgdnk).

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × tres =