La Junta Local Fallera (JLF) de Xàtiva va celebrar, ahir diumenge, el Mig Any Faller Infantil a l’Albereda de la ciutat amb la finalitat de què pugueren participar tots els xiquets, fallers o no, que vullgueren.

IMG_2734A les 11 h del matí, comesa l’acte protocol·lari amb la desfilada de les falleres majors i presidents infantil de les distintes comissions de la ciutat. La Fallera Major de la ciutat, Nerea Serrano, també va participar en l’esdeveniment acompanyada per la seua cort i representants de la Junta Local Fallera de Xàtiva encapçalada pel seu president, Jesús González

Així, des de les 11:00h i fins les 14:00 h, els més menuts van gaudir de castells unflables, un poc d’esport i jocs tradicionals. A les 14h van parar les activitats per a dinar, aquesta és una novetat d’any, els infantils i els seus familiars van gaudir d’una jornada familiar a l’albereda.

Després de dinar, teatre de la Lluna, va oferir als presents una vesprada de tallers teatrals i per finalitzar aquest dia d’activitats, un poc d’esport, amb zumba infantil.

Des de la Junta Local Fallera es xifra d’èxit el nombre de xiquets participants

No hay comentarios

Dejar respuesta