La Junta Local Fallera (JLF) de Xàtiva va celebrar, ahir diumenge, el Mig Any Faller Infantil a l’Albereda de la ciutat amb la finalitat de què pugueren participar tots els xiquets, fallers o no, que vullgueren.

IMG_2734A les 11 h del matí, comesa l’acte protocol·lari amb la desfilada de les falleres majors i presidents infantil de les distintes comissions de la ciutat. La Fallera Major de la ciutat, Nerea Serrano, també va participar en l’esdeveniment acompanyada per la seua cort i representants de la Junta Local Fallera de Xàtiva encapçalada pel seu president, Jesús González

Així, des de les 11:00h i fins les 14:00 h, els més menuts van gaudir de castells unflables, un poc d’esport i jocs tradicionals. A les 14h van parar les activitats per a dinar, aquesta és una novetat d’any, els infantils i els seus familiars van gaudir d’una jornada familiar a l’albereda.

Després de dinar, teatre de la Lluna, va oferir als presents una vesprada de tallers teatrals i per finalitzar aquest dia d’activitats, un poc d’esport, amb zumba infantil.

Des de la Junta Local Fallera es xifra d’èxit el nombre de xiquets participants

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − doce =