Compromís per Ontinyent. Punt i seguit

Article d’opinió per Vicent Xavier Vila i Mas,nou portaveu del Grup Municipal Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent

En primer lloc, vull desitjar-li públicament el millor per la nostra companya Silvia Ureña, que ha deixat recentment el seu lloc de regidora al nostre Grup Municipal. Dit això, com a nou portaveu de Compromís, vull enviar un missatge de tranquil·litat a les ontinyentines i ontinyentins parafrasejant allò de “una crisi és una oportunitat”, i en el nostre cas és una oportunitat per molts motius.

En primer lloc perquè encara ens queda pràcticament un any per a les eleccions de maig de 2019, això vol dir que tenim temps de sobra per organitzar i coordinar les diferents àrees de cara eleccions.

En segon lloc perquè tenim un equip que barreja moltes fortaleses, com ara la il·lusió, i la joventut així com la preparació, combinades amb la experiència i la trajectòria de la gent més veterana del partit, a banda de ara més que mai, el convenciment, la necessitat i la il·lusió per conformar una llista il·lusionant de cara a la propera cita electoral municipal.

En tercer lloc tenim l’espill del Govern del Botànic que fa vorer clarament a tota la ciutadania les accions polítiques que porta Compromís endavant quan està governant, tant al País Valencià com amb el municipis, i no hi ha millor exemple que la passada legislatura a la capital de la comarca, on Compromís va deixar la seua empremta en totes les regidories que va gestionar, com ara medi ambient, educació, joventut, esports o hisenda, reactivant la ciutat amb polítiques per a les persones, amb bones idees i el compromís per una gestió responsable, destacant per exemple la reducció del deute a fites històriques en només quatre anys.

Ara és moment de mirar endavant, de deixar el passat enrere quedant-se en el millor i oblidant el pitjor, no podem permetre’s perdre més temps ni més energies, cal lluitar totes i tots junts per un Ontinyent millor, per una ciutat per a les persones, dinàmica, integradora, amb oportunitats per a tot el ventall de ciutadanes i ciutadans que componen la nostra estimada terreta.

Compromís per Ontinyent renaix i segueix lluitant com l’au Fènix, per responsabilitat, per convenciment, pel valencianisme, per l’ecologisme i per la veu de la esquerra política.

1 Comentario

  1. Además de horteras («com l’au Fenix»), mentirosos. Los nacionalistas no hacéis política para las personas, sino para construir una nación. La prueba es que negáis el derecho de los padres a elegir la lengua en la que deben estudiar sus hijos en la enseñanza pública con el rollo fascionacionalista de la «lengua propia». Eso no pasa en ninguna democracia del mundo, ni en Canadá, ni en Suiza, ni en Bèlgica, donde las comunidades lingüísticas con cierto número de hablantes tienen sus derechos garantizados.

Dejar respuesta

10 + 8 =