Gràcies al micromecenatge Xàtiva Unida posarà música a la campanya electoral

Es necessitaven 850 euros que s’han aconseguit quan encara faltava una setmana per a finalitzar el termini d’aportacions ciutadanes

Quan encara no havia finalitzat el termini que s’havia marcat Xàtiva Unida per aconseguir el primer repte de micromecenatge aplicat en l’àmbit polític municipal aquest ja era una realitat i inclús havia superat la quantitat proposada ascendint a 880 €. Amb aquesta primera experiència els units han aconseguit obrir una nova manera més transparent i participativa d’entendre el finançament de les campanyes electorals a Xàtiva.

Aquest primer repte ha consistit a aconseguir les aportacions necessàries per a posar música i lletra a la propera campanya electoral de Xàtiva Unida. En aquest sentit, s’ha buscat l’opció per a fer possible una cançó que ens faça sentir la força de la nostra història i les arrels de la nostra gent. En aquest objectiu s’han implicat 36 persones que han fet les seues aportacions, les quals han oscil·lat entre una gradació de 5 €, 10 €, 15 €, 20 €, 30 € o més. Les aportacions comptaran amb certes contrapartides que van des de 2 xapes de Xàtiva Unida fins a una borsa de tela amb el logo dels units i l’entrada per al concert on es presentarà la cançó de la campanya.

Finalment des de Xàtiva Unida s’ha assenyalat que «Volem i anem a finançar-nos sense dependre dels bancs ni dels poders econòmics. Entenem que els diners no han de ser una barrera per a col·laborar amb Xàtiva Unida, sinó més aïna una manera de mostrar que confies en el projecte i fer-ho a més, és un acte polític transformador. El finançament també ha de ser una forma d’activisme inspirat en els valors que necessitat la nova política, de manera que proposem que la ciutadania siga partícip del finançament dels futurs projectes que s’aniran proposant en les pròximes setmanes».

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + 3 =