Albaida reforça els serveis a la ciutadania amb vora 100 mil euros d’Economia Sostenible

  • La Conselleria de Rafa Climent mitjançant els programes EMPUJU i EXPLUS del Labora inverteix en la contractació de 5 persones desocupades perquè s’integren en la plantilla de l’ajuntament

La Conselleria d’Economia Sostenible reforça els serveis públics d’Albaida amb una inversió de vora 100.000 euros per a contractar persones desocupades de la zona. En total han entrat a treballar a l’ajuntament aquesta setmana 5 persones que estaven a l’atur mitjançant un procés de selecció realitzat pel Labora.

L’alcalde d’Albaida i regidor de Personal, Josep Antoni Albert, ha recordat que «gràcies a aquests programes que la Conselleria posa a l’abast dels ajuntaments, es compleixen dos objectius claus per als municipis, per una banda, donar feina a persones desocupades de diferents professions i edats, i per l’altra reforçar els serveis bàsics a la ciutadania dels municipis» per això «tant amb l’Empuju com l’Explus, i d’ací a pocs mesos amb l’Emerge, es contractaran en total 12 persones desocupades de la ciutat o voltants, fixant economia i millorant els serveis que presta el municipi a la ciutadania».

L’Ajuntament d’Albaida ha contractat 2 persones desocupades menors de 30 anys, a jornada completa i durant un any, gràcies a una subvenció de 42.128,52 € destinada al desenvolupament del programa EMPUJU 2022. Gràcies a això s’ha permès la incorporació a l’ajuntament d’una Tècnica d’Administració General i d’un d’Ajudant de Serveis per a l’Antic Institut.

També s’ha contractat 3 persones desocupades d’almenys 30 anys, a jornada completa i durant un any, gràcies a una subvenció de 55.767,19 € € destinada al desenvolupament del programa EXPLUS 2022. El que ha suposat incorporar dues operàries de neteja d’edificis públics municipals i una informadora turística.
Ambdós programes estan promoguts per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per mitjà del LABORA, i es troben cofinançats pel Fons Social Europeu.

En els pròxims mesos s’incorporaran 7 persones més de l’atur dins del programa EMERGE.

No hay comentarios

Dejar respuesta