GastroBar La Plaça renova el seu compromís amb el Club Bàsquet Anna

El restaurant es manté com a patrocinador principal de l’equip sènior masculí després del seu ascens a Lliga Autonòmica

L’equip sènior autonòmic del Club Bàsquet Anna, que aquesta temporada s’estrenarà en Lliga Autonòmica, continuarà competint sota el nom GastroBar La Plaça – CB Anna. El club ha arribat a un acord amb el restaurant, referent en la localitat, per a renovar com a patrocinador principal del primer equipe una temporada més.
GastroBar La Plaça porta moltes temporades col·laborant amb el CB Anna, ajudant a aconseguir tots els èxits esportius i socials recents. La relació continua creixent amb el pas dels anys, anys d’esforç, sacrifici, respecte, diversió i molt sabor.
Aquest restaurant restaurant familiar va obrir les seues portes al juliol de 2015 i des d’aqueix moment s’ha convertit en un referent no sols a Anna, sinó en tota la Canal de Navarrés gràcies al seu embotit d’elaboració pròpia, carns madurades a la brasa, guisats, estofats i plats típics de la zona com l’arròs al forn, els gaspatxos o la paella.
GastroBar La Plaça és el vaixell almirall del Grup Gastro, un grup hostaler comarcal que ofereix una gran varietat de serveis en els seus diferents emplaçaments GastroEvents, GastroLago, La Jamonería, GastroPlaya, la Carnisseria Gns. Ciges i la Gastroneta.

No hay comentarios

Dejar respuesta