Bones sensacions per Andre Orquín en el Màster Nacional Sub-13 i Sub-17

El passat cap de setmana l’esportista del Club Bàdminton Andrea Orquín es va desplaçar fins a la localitat de Canovelles per a participar en el Màster Nacional Sub-13 i Sub-17. El Pavelló Tagamanent d’aquesta localitat va acollir del 9 al 10 de setembre als 110 participants de 33 clubs en la primera cita d’àmbit nacional després del recés estiuenc.

En aquesta ocasió la jugadora xativina tan sols va competir en la prova d’individuals perquè la seua companya Claudia Gallego ténia que disputar el Campionat Autonòmic de Múrcia. A continuació, realitzem el resum de la jornada del passat dissabte a Canovelles.

En la categoria Sub-17 Andrea Orquín va quedar enquadrada en el grup D, sent la seua primera trobada del dia enfront de l’esportista madrilenya Marina Díaz, enfront de la qual s’havia enfrontat cap a tot just dos mesos en el Campionat de Seleccions Autonòmiques, en un partit igualat que va perdre la xativina. Però en aquesta ocasió la jugadora del C.B Xàtiva va aconseguir imposar-se després d’un partit dur on en el primer set totes dues esportistes van acusar la falta de competició al llarg d’un set amb bastant igualtat en el marcador que va aconseguir tancar Andrea amb un 21-17 al seu favor. Ja en el segon la xativina es va sentir molt més còmoda i va aconseguir imposar el seu joc per a tancar el partit amb 21-9.

La segona trobada de grup es va jugar contra el cap de sèrie número quatre, la jugadora del C.B Pitius, María García, un partit que Andrea va jugar molt bé des de l’inici i que en tots dos sets va posar contra les cordes a l’esportista balear, arribant al tram final de tots dos sets, sobretot en el segon amb molta igualtat en el marcador, i amb moltes opcions, lamentablement la xativina no les va poder materialitzar i María s’anote tots dos sets per un doble 21-18. María finalment va ser la vencedora del torneig.

En resum, malgrat no superar la fase de grups, va ser un bon cap de setmana on l’esportista del C.B Xàtiva reprenia la competició nacional i on les sensacions, sobretot en el segon de les trobades, van ser molt positives i va mostrar un bon nivell, malgrat les poques setmanes des que es van iniciar els entrenaments.

Clinic Nacional Dona i Bàdminton

Dissabte passat 9 de setembre el Centre de Tecnificació Esportiva d’Alacant va ser la seu del primer Clinic Dona i Bàdminton, que s’emmarca dins del programa nacional Dona i Esport de la Federació Espanyola de Bàdminton. Aquesta primera jornada va comptar amb la participació de 14 esportistes.

La jornada es va iniciar a les 10.00h del matí i va comptar amb la presència de dos esportistes del Club Bàdminton Xàtiva, Martina Molina i Selenia Pla, que van aprofitar al màxim aquesta jornada formativa que va comptar amb diverses activitats. La primera d’elles a càrrec de Cristina Pascual, fisioterapeuta de gran prestigi que va arrancar la sessió donant pautes per a realitzar un calfament de qualitat previ a l’entrenament. Després d’això, la sessió de bàdminton va ser dirigida María Jesús Almagro i Ana Caballero fins a las13.30h. Després del menjar les esportistes van poder realitzar jocs i una xicoteta competició per a tancar la jornada amb una classe de mindfullness impartida per una altra gran professional, Alicia Pérez.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

Màster Nacional Sènior.

El pròxim cap de setmana el Club Bàdminton Xàtiva és torn dels esportistes sènior que viatgen fins a las Torres de Cotillas per a participar en el Màster Nacional Sènior que es disputa en el Pavelló Municipal Mireia Belmonte i que reunirà 148 esportistes.

El club xativí estarà representat per un total de set esportistes que participaren en diferents categories i proves.

No hay comentarios

Dejar respuesta