Fundació Caixa Ontinyent llança una App interactiva amb contes infantils d’educació financera

“Els contes de Dino” estarà disponible en valencià, castellà i anglés tant per a Android com per a Apple.

Fundació Caixa Ontinyent ha llançat hui la seua nova App “Els contes de Dino”, que recull, de manera interactiva, la seua col·lecció de contes infantils d’educació financera i amb la qual es pretén acostar conceptes bàsics als més xicotets de manera divertida i utilitzant les noves tecnologies.

Es podrà descarregar en els Stores tant d’Android (Play Store) com d’Apple (Apple Play) i estarà disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés. A més, es podrà triar entre llegir o escoltar el propi conte. Complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es podran realitzar activitats relacionades per a consolidar coneixements.
Inicialment es podrà gaudir del primer dels títols de la col·lecció “La llegenda del pacte de fraternitat”, i s’aniran incorporant progressivament en els pròxims mesos la resta de contes que la conformen, destinats tots ells a xiquets de fins a 12 anys: “Dino i els diners”, “El porquet estalviador”, “Històries de l’explorador” i “Calixta la periodista”.

Contes premiats

Cal destacar que aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualidad Económica.

Un treball impulsat des de la Fundació Caixa Ontinyent, a través del seu programa d’educació financera, “Finança’t” posat en marxa en 2016 i que realitza una labor de formació i divulgació destinada a públics de diferents perfils, amb quasi 30.000 usuaris. “Finança’t” compta amb activitat online a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de manera amena informació i recomanacions conscient que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 2 =