Fundació Caixa Ontinyent acosta conceptes financers als usuaris del CRIS

A través del seu programa d’educació financera “Finança’t” oferirà un taller sobre aspectes bàsics per a gestionar amb èxit l’economia diària.

Fundació Caixa Ontinyent oferirà, a partir del dijous i a través del seu programa d’educació financera “Finança’t”, un taller per a acostar conceptes bàsics per a gestionar l’economia diària amb èxit als usuaris del CRIS d’Ontinyent (Centre de Rehabilitació i Integració Social de persones amb malaltia mental crònica), amb l’objectiu de contribuir al seu procés d’independització.

Es realitzaran set sessions, impartides per la Responsable del programa, Miriam Penalba, amb una àmplia temàtica: mitjans de pagament i desaparició de l’efectiu, detectar i protegir-se davant fraus, banca electrònica, aspectes sobre el finançament, consells per a estalviar, aprendre a fer pressupostos i diccionari financer.

La iniciativa s’engloba en el treball de formació i de divulgació que Caixa Ontinyent realitza a través del seu programa d’educació financera, entre les quals es troben sessions presencials destinades a públics diferents: formació a professors, sessions en Universitats, Instituts i altres centres d’educació, així com assistència a diversos Fòrums. Des de la seua posada en funcionament en 2016, el programa ha beneficiat a 26.000 persones.

“Finança’t” compta a més amb activitat online a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de forma divertida i amena, recomanacions als seus usuaris conscients que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

No hay comentarios

Dejar respuesta