#FORMACIOEMPRESARIAL continua demà a Canals amb un taller organitzat per la Cambra de Comerç

La setmana formativa #FORMACIOEMPRESARIAL pensada, ideada i oferida per a la família empresarial, comercial i emprenedora de Canals continuarà demà amb un taller organitzat per la Cambra de Comerç. En concret, i després d’un temps de café per als assistents, donada l’hora del taller, 14,30 hores, la Cambra de Comerç oferirà als presents “gestió economicofinancera en el comerç”, a càrrec d’Izaskun Goyeneche.

curso-canals-diaridigital.esPer al dijous, conclourà aquesta setmana formativa amb una ponència de Ruth Velázquez (professora xarxes socials del CDT) sobre “el potencial d’internet com a ferramenta fonamental de dinamització comercial” i una taula redona on, membres dels col·lectius d’empresaris de Canals com ASSOCIEM, el BNI Coraje i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, exposaran als assistents els avantatges del treball en equip a l’hora de fer créixer els respectius negocis, mostrant per tant “els seus projectes com a col·lectius”.

Cal recordar, com ha explicat el regidor de l’àrea, Ricardo Requena, que amb aquesta setmana formativa “es posa de manifest la intenció en continuar amb la política del nou Equip de Govern Local d’apostar pel sector econòmic local. Una setmana que en la seua tercera edició està aportant continguts interessantíssims per a aquest sector socioeconòmic local i comarcal, oferint als assistents a les diferents jornades, formació que els orientarà en la recerca de subvencions i ajudes públiques per a les seues empreses, entre altres assumptes”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce + 7 =