El Fons enceta la campanya ‘Ser dona al sud’ amb un monòleg sobre la violència en les relacions de parella

Demà dijous a les 18:30 hores, el Gran Teatre de Xàtiva acollirà ‘No solo duelen los golpes’, el monòleg amb el qual s’inicia la 12a edició de la campanya Ser dona al sud enguany amb el lema “Participació de la dona a l’àmbit municipal a El Salvador”.

Com assenyala la presidenta del Fons, Xelo Angulo, «l’objectiu és acostar a la societat valenciana el testimoni de dones i organitzacions que treballen pels seus drets i els de les seues comunitats i municipis».

Protagonitzat per Pamela Palencianoi amb més de 3.500 representacions en 14 anys per tot el món, ‘No solo duelen los golpes’ és un discurs viu sobre la violència en les relacions de parella, una proposta i una posició política davant la violència masclista que fa partícip l’espectador d’una experiència real.

Més enllà del monòleg, que ha completat l’aforament, la campanya inclou l’exposició ‘Todas somos Ciudad Mujer’ o les conferències i tallers de Patricia Navarro Cañas i Guadalupe Hernández de Espinoza al voltant de la realitat de les dones salvadorenques.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 + siete =