Arranca FirAll, la Fira de l’all tendre a Xàtiva

 Avuí hi haurà una conferencia sobre la importància històrica del conreu i s'inaugurarà l'exposició fotogràfica "De la terra a la taula"

Avuí comencen les activitats de Firall, I Fira de l’All tendre de Xàtiva. El primer acte de la programació oficial serà la conferència «L’all tendre a Xàtiva», a càrrec de l’historiador Robert Martínez, que tindrà lloc a les 20h a la Casa de Cultura. A continuació, a les 21h, es procedirà a inaugurar l’exposició fotogràfica «De la terra a la taula», amb obres del fotògraf Eduard Francés. Ací teniu l’entrevista realitzada per Diaridigital.es.
Es tracta d’un projecte fotogràfic sobre el conreu d’aquesta varietat a Xàtiva, un producte local que l’Ajuntament vol rellançar amb aquesta fira. L’exposició pretén documentar la vinculació de la ciutat amb el camp, mostrant el treball de l’agricultor, el seu entorn i com s’ha adaptat als nous temps, amb la finalitat de posar en valor la importància d’aquest conreu per a l’economia local.
Són 20 fotografies que estaran instal·lades a l’Albereda de Xàtiva, muntades sobre 10 panels de metacrilat de 2 metres d’alçada per 1’50 d’amplària. Les imatges tindran un tamany de 100 x 67 cm. Cada panell contindrà dues fotografies.
Per tal d’augmentar la difusió de les imatges de l’exposició, està previst el muntatge d’un passe de fotografies amb música (slideshow) per poder compartir a les xarxes socials.

No hay comentarios

Dejar respuesta