Genovés acull este cap de setmana les finals de Raspall

La localitat del Genovés ha sigut l’escollida per disputar les finals de la 33a edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València que tindran lloc al carrer Mestre Hernàndez durant el dissabte 2 i diumenge 3 de juliol.

La final de primera masculina reviurà la disputada en la temporada passada entre Xeraco, actuals campions, i Bicorp. Els defensors del títol han deixat l’Alzira en semifinals, mentre que els aspirants de Bicorp van certificar la seua passada després de vèncer amb solvència les dues partides a l’equip del Genovés.

En segona, tercera i quarta comptarem amb un equip del Club de pilota la Vall que es disputaran els títols contra Oliva , Rafelbunyol i Oliva respectivament.

Respecte a la competició femenina, Beniparrell, actuals campiones, tornen a estar en la final, però aquesta vegada s’enfrontaran a Bicorp, que accedeixen per primera vegada a la final després de guanyar les actuals subcampiones de Borbotó.

Moixent i Beniarbeig disputaran la final de plata. En tercera seran Meliana i Beniparrell les qui es jugaran el títol, repetint de nou el club de Meliana representació en la final de quarta, on jugaran davant les debutants del Montserrat.

Noticia extraída de : PilotaVeu / València.

http://www.pilotaveu.com/article/11433/el-genoves-espera-les-finals-de-lautonomic-de-raspall

No hay comentarios

Dejar respuesta