42 veïns de Canals treballaran els propers mesos en tasques de manteniment

L´Ajuntament de Canals, a través de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica, i l’ajuda de l’Estat, ha pogut tirar endavant un any el programa de foment de l’ocupació entre els fixes discontinus del món agrícola laboral.

Aquest projecte que suposarà una despesa total de vora 53.000€, donarà feina a 42 veïns del municipi perquè desenvolupen tasques generals d’ìnterés per al poble que suposaran la neteja de camins, barrancs, espais naturals i zones verdes, així com també col·laboraran en tasques de manteniment del municipi.

La regidoria de Promoció Socioeconòmica, encapçalada per Ricardo Requena, primer Tinent d’Alcalde, ha rebut aquesta subvenció amb “il·lusió” perquè se suma a les iniciatives que des del Consistori s’estan duent a terme per a fomentar l’ocupació entre els nostres conciutadans. Així i tot, el regidor insistia en que “des de la regidoria anem a continuar lluitant perquè el nostre poble puga sumar-se a qualsevol acció i subvenció externa que, tot i suposar una aportació a les arques municipals proporcionals, acaben donant feina, treball i dignitat als nostres veïns”.

En definitiva, amb aquesta iniciativa, un total de 42 persones, i des de finals de juliol i fins a setembre, estaran contractats un mes cadascú d’ells, per a posar-se mans a l’obra en les tasques abans esmentades, amb una jornada de 7 hores diaries i un salari de 871€ brut.

No hay comentarios

Dejar respuesta