Finalitza la V edició del concurs Joves Intèrprets a la Llosa de Ranes

Este diumenge concloïa la cinquena edició del Concurs de Joves Intèrprets, el projecte conjunt de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa, celebrat a l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes.

Durant este cap de setmana, s’ha realitzat la primera fase i la final dels concursants a l’especialitat de vent-metall.

guanyadors-metall-joves-interpretsEl trombonista Alejandro Tolosa, de Leganés, guanyador en la modalitat A, intèrprets d’entre 13 a 16 anys. El trombonista Antonio Galán, procedent de Bunyol, ha resultat guanyador de la modalitat B (fins a 12 anys).

Els guanyadors en vent-metall es sumen als vencedors en l’especialitat de vent-fusta que es van conèixer la passada setmana: Celia Ávila de Ciudad Real amb la flauta, a la modalitat A i, Alicia Sargsyan (Melilla) amb el saxo, a la modalitat B.

El tribunal estava constituït per tres especialistes de cada família instrumental: l’oboista Dani Ibañez, el compositor Carlos Pellicer i el saxofonista Abdón García, en l’especialitat vent-fusta; en quant a vent-metall, el jurat estava compost pel trombonista i bombardinista Jose A. Boluda, el trompetista Jesús Sala i el trompista Josep Camarasa.

La cinquena edició tanca amb un total de 75 intèrprets procedents de diversos punts d’Espanya, dos d’ells de la Llosa de Ranes i amb quasi 4.000 euros repartits entre tots els guardonats.

No hay comentarios

Dejar respuesta