Finalitza la quarta edició del programa Jove Oportunitat

L’Ajuntament ha obert un nou grup de JOOP, destinat a joves d’entre 16 i 21 anys que necessiten orientació formativa

Aquesta setmana ha finalitzat la quarta edició del programa JOOP – Jove Oportunitat, que s’ha realitzat a la Casa de Cultura de Xàtiva i en la que han participat un total de 19 joves repartits en dos grups.

El programa va finalitzar amb una entrega simbòlica de diplomes, a conseqüència de les restriccions derivades de la crisi sanitària, i els i les joves participants del programa van realitzar un mural al pati de la Casa de la Joventut en el que es representen els valors que formen l’essència del programa.

Des de la regidoria de Joventut han donat l’enhorabona i han mostrat el seu suport a totes i tots els participants per completar el programa i per l’esforç realitzat. «Molts d’ells i d’elles ixen amb projectes formatius per al futur més immediat i amb moltes ganes de canviar la seua realitat», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza, qui els ha desitjat «el millor davant els reptes als que s’enfronten, sabent que tenen la capacitat i el potencial necessari per afrontar tot el que depare el futur».

A més a més, des de l’Ajuntament de Xàtiva han comunicat que s’ha iniciat un nou grup de JOOP. Aquest programa està destinat a joves d’entre 16 i 21 anys, que passen per la incertesa i la desorientació educativa i laboral, oferint l’oportunitat de canviar i construir un futur personal i professional a través de l’orientació formativa.

Les persones interessades en obtenir més informació poden contactar amb el Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut en horari de 9 a 14 i de 17 a 20 hores, o a través del telèfon 96 227 43 42.

No hay comentarios

Dejar respuesta