Finalitza el taller en Xàtiva de rehabilitació, manteniment d’edificis municipals

  • L’alcalde de Xàtiva i la regidora de Benestar Social han visitat l’espai on s’han executat les pràctiques i han agraït la tasca dels 13 participants

Aquest divendres ha tingut lloc la clausura del taller de rehabilitació, manteniment i pintura d’edificis municipals en el qual han participat un total de 13 persones vinculades al programa T’acompanye 2020 d’Itineraris personalitzats, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del fons social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

El tancament d’aquest taller ha comptat amb la visita de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i de la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, els quals han visitat l’espai on s’han realitzat les pràctiques i han repartit entre els assistents una borsa amb una agenda, una ampolla d’aigua i mascaretes, marxandatge realitzat pel programa anual T’acompanye 2020.

Els alumnes del taller han aprés a reparar clivelles en parets i sostre, al temps que han renovat pantalles de lluminària, han reparat sòl vinílic i han posat remats de sòcol en despatxos. A més a més, els integrants del programa també han fet fregues i han realitzat la col·locació de tubs de cablejat elèctric, repàs de cisternes i preses d’aigua, reparació de cristalls de finestres, així com canvi de frontisses, passadors i manetes de finestres i portes.

«És molt satisfactori veure com en un taller que s’ha desenvolupat en tan sols 18 dies s’ha pogut millorar un espai que anem a poder reaprofitar totes i tots per a donar serveis municipals. Aquest és un procés d’aprenentatge que un futur pròxim va a permetre a totes i tots els participants tindre una oportunitat laboral», ha assegurat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, qui ha destacat que el programa ve desenvolupant-se des de l’any 2017 i per ell han passat desenes de persones. «Aquests tallers es complementen amb convenis amb l’Escola d’Adults i amb altres espais empresarials per a que tinguen eixa oportunitat de formació en el món laboral, oferint-los recolzament».

Els responsables del programa han destacat que totes i tots els participants han treballat activament i han demostrat interès per aprendre les tasques programades al taller, millorant la seua ocupabilitat alhora que han treballat per a la ciutadania habilitant espais públics municipals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 1 =