El passat dissabte, 29 de juny, va finalitzar el Campus Arias de futbol al Pavelló Esportiu de la Llosa de Ranes.

Aquest campus de futbol té una trajectòria de 7 anys, i que per primera vegada es va traslladar al nostre municipi, on els més menuts de casa gaudiren de 6 dies de futbol i d’activitats relacionades amb aquest esport amb tècnics i jugadors professionals lligats al València C.F. com Ricardo Arias, Rubén Ciraolo i Juan Carlos Mohorte.

L’empresa organitzadora, Pechechus, es va encarregar de compaginar el món de l’esport, en concret el futbol, amb activitats diverses als Banys de Santa Anna. Prestant servei per a aportar un poc de diversió i diversitat en les activitats, i poder fer una fusió entre el futbol i la població.

Campus-Arias-futbol-(8)Va haver-hi jornades diàries de futbol al camp del Sequiol i al Paquito Coloma de Xàtiva; activitats esportives alternes i activitats en la piscina del centre vacacional. A més, els 60 xiquets inscrits, van tindre activitats d’aventura (tirolina, tir amb arc…), festa d’espuma i paintball.

Per a Ricardo Arias “el millor de tot ha sigut el lloc on hem estat, els Banys de Santa Anna, un autèntic privilegi d’estar en un paratge increïble. Estem immensament agraïts de com ens han tractat, tot han sigut facilitats”.

L’últim dia va estar marcat per la presència dels pares al campus, els entrenaments i l’entrega de diplomes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + uno =