Ferran Minguet serà el candidat per Compromís a l’alcaldia de Xàtiva

Ferran Minguet Aznar serà el candidat de Compromís Xàtiva a les eleccions municipals de maig. La candidatura d’aquest mestre de primària de 29 anys, ha collit el suport del vora el 90% de l’afiliació en el procés intern de primàries tancat ahir.

“La gent de Compromís ens ha votat en aquestes primàries perquè té il·lusió que la seua ciutat siga el lloc referencia en qualitat de vida després de València, i perquè sap que aquest equip renovat farà política d’una altra manera”, ha explicat Minguet. El candidat ha afegit que “la majoria de la ciutadania valenciana opina que les polítiques del pacte del Botànic estan millorant les seues vides i les de la gent que els envolta. I per això l’equip triat en aquestes primàries té el mateix objectiu: Rescatar persones i millorar la qualitat de vida a Xàtiva”. En aquest sentit ha assenyalat que Xàtiva estarà sempre primer i abans de qualsevol altre tipus d’interés particular. “El nostre contracte és amb la ciutadania de Xàtiva, ens voten o no. Lluitarem políticament pel bé comú de la gent de Xàtiva davant qui siga, fins i tot a València davant el nostre partit si és necessari. Anirem on faça falta. Perquè les coses es poden fer d’altra manera, escoltant, dialogant i atenent a les necessitats pròpies de cada barri i les seues persones” apunta.

Minguet també aclareix que el seu equip municipal no tindrà complexos per a parlar amb tots de tot, sempre que la coalició considere que l’assumpte concret és bo per a Xàtiva. “Sent feministes, nacionalistes i d’esquerres representem la centralitat política a l’ajuntament de Xàtiva. Estem entre un PSOE sense projecte i que genera desconfiança, i una EU limitada per la seua rigidesa . En canvi Compromís té un projecte estratègic i és prou obert per acollir i representar a una majoria social de la ciutat”.

La llista la completen la llicenciada en Ciències Polítiques, María Rico, Jordi Gimeno, llicenciat en Dret i conegut per ser directiu de l’Associació de Professionals XACEX, el secretari comarcal del BLOC i portaveu comarcal de Compromís Josep Maria Sebastià, Reis Gallego, membre de l’executiva nacional de Compromís, Manel Garcia, director general de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana, Xavi Vidal, treballador de la sanitat pública, i el portaveu de la coalició a Xàtiva, i graduat en Història, Eliseo Oviedo. “És el millor equip amb les millors persones per al canvi urgent que necessita Xàtiva”, ha valorat Minguet.

El candidat a l’alcaldia ha anunciat a més que el primer que farà serà convocar a tot el col·lectiu per a començar a teixir el programa electoral. A més anuncia una ronda de contactes amb agents polítics i socials de la localitat amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seues demandes i necessitats. Un procés al que aprofitarà l’experiència en consens i gestió adquirida després de participar durant molts anys a diferents entitats ciutadanes i institucionals.

LLista.
1. Ferran Minguet (BLOC).
2. Maria Roca Vila (Gent de Compromís).
3. Jordi Gimeno (BLOC).
4. Josep Maria Sebastià (BLOC).
5. Reis Gallego Perales (BLOC).
6. Xavi Vidal Torrella (BLOC).
7. Eliseo Oviedo Millán (BLOC).
8. Josep-Manel García Company (BLOC).

No hay comentarios

Dejar respuesta