Febrer, mes mediambiental a l’Alcúdia de Crespins

Amb l’arribada de febrer, i després de l’aturada obligada per la pandèmia, torna a l’Alcúdia de Crespins el V Mes Mediambiental organitzat per la Regidoria de Medi Ambient. Exposicions de cartells, tallers, xerrades i plantació d’arbres són algunes de les activitats programades per la Regidoria de Medi Ambient amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de tindre cura del nostre hàbitat.

En aquest sentit, el mes mediambiental començarà oficialment el dia 3 amb l’entrega de premis entre l’alumnat de l’IES Isabel-Clara Simó. Els premis són als millors cartells amb temàtica mediambiental que quedaran exposats en la Sala Generalitat de la població fins al 10 de febrer.

El dia 8, els alumnes de 4t de l’ESO visitaran la Gatera Municipal. A les 18:00 hores a la Sala Generalitat tindrà lloc la lectura de factures dins del programa 50/50 de la Diputació de València.

El divendres 10 de febrer per als alumnes de 3r s’ha organitzat una jornada de plantació de plantes al paratge de la Plana.

Ja la setmana següent, dilluns i dimarts, 13 i 14 de febrer, hi haurà una exposició i taller sobre la contaminació per a l’alumnat de l’IES Isabel-Clara Simó. El dimecres, 15 de febrer, el CEIP la Sénia acollirà una exposició d’abelles, a més de xarrades i tallers.

Finalment, el dimecres, 22 de febrer, i per a tota la gent del poble hi haurà tast d’aigua al Mercat Municipal on col·labora l’empresa Egevasa.

Amb tot açò, Jordi Caparrós, regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, ha apuntat que «és un mes on hi haurà moltes activitats i de tota classe, i on esperem que participen més de 1000 persones. Des de la regidoria teníem ganes de tornar a poder celebrar el mes mediambiental i així conscienciar a la població. A més, des de l’Ajuntament convidem a tota la població a participar».

No hay comentarios

Dejar respuesta