Èxit de participació en les II Jornades de Saxo a la Llosa de Ranes amb totes les places cobertes

Un total de 35 alumnes van participar en la segona edició de les Jornades de Saxo del SeiklusEnsemble, celebrades el passat cap de setmana a la Llosa de Ranes, cobrint així el total de les places que hi havia disponibles.

L’esdeveniment, que estava organitzat per la Fundació Sanganxa, la formació SeiklusEnsemble, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament, va comptar amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professor de reconegut prestigi internacional, com ara, Mariano Garcia i Jordi Fuster. També hi va haver activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers i grups de cambra.

El plat fort del curs va arribar en la vesprada del dissabte amb el concert que van oferir a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa, la formació SeiklusEnsemble amb els professors convidats com a solistes i en el que van participar tots els alumnes.

L’alcalde del municipi, Evarist Aznar, s’ha mostrat molt satisfet amb l’èxit que ha tingut aquest curs ja que “la Llosa de Ranes ha demostrat, una vegada més, que s’ha convertit en un important focus de formació i promoció de la música”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 9 =