Èxit de participació en la primera ruta senderista celebrada a Lloc Nou d’en Fenollet

La ruta programada va durar aproximadament unes 4 hores i els participants van caminar fins a 12 km gaudint de la natura.

El programa Rutes de Senderisme de la Mancomunitat la Costera-Canal va començar el passat diumenge 26 de gener a Lloc Nou d’en Fenollet amb un gran nombre d’assistents .

ruta-senderista-lloc-nou-7La ruta programada va durar aproximadament unes 4 hores i els participants van caminar fins a 12 km gaudint de la natura i els paratges naturals que envolta el poble. El recorregut denominat “d’Entre Horta i Serra” va tindre diversos atractius turístics molt destacats en la nostra comarca que van ser visitats. Concretament, les persones assistents es van introduir per la pedrera romana de marbre i observaren les carrilades que feien servir antigament per a transportar les extraccions de la mateixa pedrera. Posteriorment i, seguint amb l’itinerari marcat, arribaren a la casa “Galindo” d’estil modernista, una obra arquitectònica difícil d’imaginar pels camins del paratge de la comarca.

ruta-senderista-lloc-nou-1Per a finalitzar la ruta, tots els participants gaudiren d’un aperitiu per a recuperar energies. Des de la Mancomunitat s’agraeix l’assistència de totes les persones que van realitzar l’activitat i a l’Ajuntament de Lloc Nou d’en Fenollet per la seua implicació en l’organització de la ruta senderista.

La pròxima parada d’aquest programa serà el pròxim 16 de febrer al municipi de Barxeta. Una bona oportunitat per conéixer els camins i senders del poble amb un gran patrimoni natural.

Cal recordar a les persones interessades en aquestes activitats que s’han d’inscriure de manera prèvia a través del formulari publicat en les notícies de la web de la Mancomunitat, contactant amb el telèfon 674 348 771 o enviant un correu a turismemancocosteracanal@gmail.com.

ruta-senderista-lloc-nou-5

ruta-senderista-lloc-nou-4

ruta-senderista-lloc-nou-6ruta-senderista-lloc-nou-3ruta-senderista-lloc-nou-2

No hay comentarios

Dejar respuesta