Èxit de participació de la ‘Perimetrail Rett’ del Serra Vernissa de Xàtiva

El passat diumenge es va celebrar la II Edició de la cursa per muntanya Perimetrail RETT a la Serra Vernissa, solidària amb la vernissereta que patix la Síndrome de RETT. Un any més tots els participants, col·laboradors, patrocinadors i voluntaris van demostrar la seua solidaritat amb “Ainhoa, Tu Sonrisa Nuestro RETTo”.

El Club Serra Vernissa va preparar enguany 4 modalitats entre les que es van inscriure 600 participants i en les que comptaven amb 110 voluntaris implicats al 100%.

A les 9.00 es va donar l’eixida a la primera proba, la Trail de 22km i 1.700m de desnivell positiu, que va reunir a 130 participants. Aquesta va ser molt emocionant fins al final, amb un ma a ma entre el xativí Mascarell, guanyador, i el corredor resident a Vallada, Simon Rama, segon classificat. En tercera posició entrava Lopez Molina de Trivici. Tots ells en tan sols 2’ de diferència. En categoria femenina es va imposar Cristina Garcia, seguida de Sonia Sanches, de Trail Moixent, 3a va ser Marta Bonet, 1a local, de KM3. Cal destacar la 3a posició senior de Roberto Martínez, la 2a femenina senior de Flavia Orz, la 3a veterana d’Angela Amat i la 1a posició local de Tavi Sala, tots ells vernissers.

A continuació es va donar l’eixida a la I Edició del Canicross, una innovadora modalitat, on van participar 45 corredors acompanyats del seu gos. La victoria va ser per a Santiago Ibáñez, de Papelo, amb 42’ i per a Cloé Nordera en categoria femenina amb 56’.
A les 10.00 va eixir l’Sprinttrail de 12km i +750m, amb 225 participants on es va imposar el corredor local del Serra Vernissa, Jorge Tormo amb un temps de 1h15’, seguit per Victor Olcina d’Albaida i Chema Martos de Navarrés. Entre les fèmines es va imposar Marta Sanchez amb 1h34’, seguida de Rosana Bas i Angela Revert.

Finalment, a les 10.02 es va donar l’eixida de la marxa senderista de 9,5km i +400m amb 210 participants.

Cal destacar l’exhibició d’Agility que va haber durant tot el matí a l’Albereda de la ma de Ximo Bataller i les empreses MyLordCan, ARION i Xapiplant. També hi va haver stands de Ainhoa, Desnivell Positiu, Fisios Tolsá i Juan Bta García, Club Serra Vernissa, l’Associació protectora d’animals Una Huella en el Corazon, castells unflables pels mes menuts, paelles, fruita, cervesa, Café i coques d’embotit per a tots els participants.

El premi per al club més nombrós entre totes les proves va ser pel club AJOS Xàtiva.
El Club Serra Vernissa i els pares d’Ainhoa volen donar les gràcies a tots els voluntaris i participants, a l’Ajuntament de Xàtiva i a tots els col·laboradors i patrocinadors, sense els quals aquesta cursa no haguera sigut possible.

IMG-20170313-WA0032

IMG-20170313-WA0055IMG-20170313-WA0033

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − dieciseis =