Exaltació de Marives Puchades Díaz Fallera Major Infantil de Xàtiva 2020

En la vesprada de diumenge, un gran nombre de veïns i veïnes, familiars, amics i representants del col·lectiu faller de Xàtiva acompanyaren, a Marives Puchades i Díaz, durant l’acte de la seua exaltació com a Falleres Majors Infantil de Xàtiva, celebrat al Gran Teatre de la ciutat.

2J9A4535L’alcalde i president Nat de la Junta Local Fallera, va proclamar a Marives Puchades i Díaz com a Fallera Major Infantil per a l’any 2020 i tot seguit va imposar la banda i la insígnia que l’acredita. El moment de l’exaltació de la màxima representant fallera va ser màgic, ple d’esplendor i va ser seguit amb atenció pel nombrós públic congregat en el Gran Teatre. A partir d’aquest precís instant començava per a Marives Puchades i Díaz un exercici faller replet de sorpreses.

2J9A5467La Cort d’Honor també tingueren un especial protagonisme, Laura Palet i Gimeno, Paz Cabanes i Corberán, Amparo Sánchez i Agustí, Sofía Cucó i Torregrosa i Mireia Barberà i Cucarella. Així com els acompanyants infantils, Álvaro Pastor i Molina, Óscar Sánchez i Gozálbez, Guillem Bou i Cazaurang, Hugo Perales i Quiles, i Marc Victoria i Benavent. Tots ells segur que viuran amb intensitat al costat de Marives les festes josefinas.
A més a més passaren per l’escenari les 19 comissions de la ciutat de Xàtiva.

2J9A5212També comptaren amb la presència de la Festera de Gràcia Infantil de les Festes de Canals, Lola Mollà i Soler, acompanyada pel Bandera i Cuiros, a la Vendimiadora Infantil de Jumilla, Elena Lencina i Garcia, i al Vendimiador Infantil, Pedro José Semitiel i Garcia, a les falleres majors de municipis com: Fortaleny, Elda, Torrent, Gandia, Dénia, Borriana, i la representant de l’associació Fallers pel Món, Alba Grau i Llinás.

La mantenidora de l’acte va la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazábal i Bernal, que va exaltar la figura de Marives com a Fallera Major Infantil.

L’himne oficial de la Comunitat Valenciana, cantar en directe per el tenor, Ignacio Giner va tancar aquest acte emotiu i replet de sensacions inèdites. A partir d’aquest moment, comença el compte enrere per a l’inici de la festa fallera a Xàtiva.

Fotos: Estudio Federico

[g-gallery gid=»57268″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − diez =