EU impulsa la comissió per la convocatòria ciutadana ‘Xàtiva Unida’

El darrer cap de setmana l’Assemblea extraordinària del col.lectiu d’EU Xàtiva va posar en marxa la comissió que s’encarregarà d’iniciar la convocatòria ciutadana “Xàtiva Unida”. Amb aquesta iniciativa s’obri un nou procés ciutadà, es reforça l’estructura del col.lectiu, s’amplia la connexió amb la gent i s’opta per la millora dels canvis que s’han impulsat en aquests darrers tres anys.

La convocatòria de Xàtiva Unida pretén “construir una ciutat que promoga l’honestedat dels seus governants, així com establir mecanismes de control dels responsables polítics. Volem que la ciutat i la seua gent estiga en el centre de tots els esforços dels seus governants” ha afirmat el coordinador local Miquel Lorente.

Des de l’assemblea s’ha apostat decididament per continuar caminant preguntant a la gent, fent a la ciutadania protagonista del canvi i fent-ho sense por a la transformació”.

Lorente va mostrar la seua confiança en el col.lectiu xativí perquè segons va dir “les millors experiències ens han demostrat que si ens organitzem a partir d’objectius i pràctiques concretes, podem aconseguir aquells reptes que ens plantegem” cosa que varen compartir tant militants com simpatitzants allí presents.

A l’assemblea també es va analitzar l’alt índex de compliment del passat programa electoral del qual més del 80% de les propostes ja han estat implementades.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =