Canals celebra el 10é aniversari de l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres demències del municipi (AFA)

AFA Canals va celebrar el seu 10é aniversari, passat dissabte, amb una jornada de portes obertes on participaren usuaris, socis i representants municipals.

La regidoria de Benestar Social va aprofitar l’encontre per agrair el treball gratuït que AFA ve realitzant al poble per atendre i millorar la qualitat de vida de les persones amb aquestes malalties i les seues famílies.

En paraules del regidor de l’àrea, Toni Sánchez, “deu anys de treball professional i de qualitat per atendre a les persones que pateixen la malaltia però també donant un respir i suport als seus familiars”.

AFA Canals, que atén a més de 30 veïns del poble, va inaugurar el mateix dia de l’aniversari la sala multisensorial, equipament que ha estat donat per l’Obra Social La Caixa i que ajudarà a continuar oferint la millor atenció als seus usuaris.

El president de l’entitat, Arcadi Soriano, va agrair la col·laboració de l’Ajuntament per tal de fer realitat la cessió del centre, així com per les subvencions atorgades.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 5 =