Esquerra Unida Xàtiva explica el pressupost participatiu entre els col.lectius socials de la ciutat

Amb una reunió amb la Junta Local Fallera, el col.lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva va començar una sèrie de contactes i reunions amb diferents col.lectius socials per a explicar i col.laborar en el procés de participació ciutadana dels primers pressupostos participatius que va a tenir Xàtiva.

La idea és donar a conéixer tot el procés així com recolzar o adherir-se a idees conjuntes per a proposar projectes per a la seua votació dins el procés per decidir com es gasten 250.000 euros de les inversions de l’Ajuntament enguany.

Durant l’encontre amb els representants de fallers i falleres els membres del col.lectiu explicaren les fases que componen el procés i convidaren a participar a tot el col.lectiu faller en aportar idees, propostes o projectes per a que siguen fetes realitat durant aquest any. Es tracta del primer pressupost obert a la participació veïnal que està organitzant l’Ajuntament desde la Regidoria de Participació que ostenta Esquerra Unida. El col.lectiu faller va mostrar el seu interes per prendre part activa en aquest procés novedos i del qual Esquerra Unida espera siga el principi d’un major pressupost decidit directament per veïnes i veïns.

Els contactes amb col.lectius socials de Xàtiva van a continuar durant els propers dies i demà dijous está previst el contacte amb l’Associació TYRIUS d’ames de casa, els ecologistes Bosc Primigeni i l’associació protectora d’animals SPAX.

La setmana vinent Esquerra Unida mantindrà aquest tipus de contacte amb la Musica Nova, el col.lectiu de “Bolilleres” i l’associació Cos i Natura entre d’altres.

Esquerra Unida Xàtiva s’ha mostrat en disposició d’informar i col.laborar amb qualsevol associació que vulga conéixer millor i participar en aquest procés impulsat pel col.lectiu. D’aquesta forma tot grup social interessat a conéixer més només té que posar-se en contacte amb EU mitjançant aquest correu: organitzacio@euxativa.com

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − 8 =