A aquest acte va assistir l’alcaldessa de Borriana i diferents càrrecs territorials

El passat dijous l’IES Jaume I de Borriana va ser la seu on esportistes del centre ocupacional van impartir una sessió formativa dins del Projecte d’Innovació Educativa que aquest institut està portant a terme. Una xerrada on el fil conductor va ser la inclusió.

esportistes-aspromivise-diaridigital-es1L’activitat va estar adreçada als alumnes-tutors TEI de Tercer Curs d’ESO i de diferents cursos de Batxillerat i Cicles de Formació Professional i a la qual van assistir l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la Cap de Servei d’Educació de la Direcció Territorial de Castelló, Mª Josep Palmer, el cap de Servei de Cultura de la Direcció Territorial de Castelló, Mª Carmen Ussó, directora del IES Jaume I de Borriana i la Cap d’Estudis i Professora d’Educació Física, Regina Rodrido. Tots aquestos acompanyats per la Fundació Acodis de Borriana.

esportistes-aspromivise-diaridigital-es2La sessió formativa va comptar amb una primera part teòrica tractant temes com la inclusió, la discapacitat, les capacitats de les diferents persones i l’esport amb una vessant inclusiva. Després, una part pràctica, on els propis esportistes del centre ocupacional, Jesús Sánchez, Nacho Pastor, Martín Barberà, Edurne Monfort i Lluís Ferri compartiren escenari en els alumnes de l’IES Jaume, entre els quals es trobaven els que participen en el programa educatiu Entre Iguals, els quals es mostraren interessats i participatiu en
aquesta maner de fer esport.

esportistes-aspromivise-diaridigital-es2La Cap d’Estudis de l’Institut de Borriana es mostrava satisfeta per l’oportunitat que havien tingut els seus alumnes de poder viure una experiència com la de compartir escenari amb esportistes amb unes capacitats diferents. “Una experiència única i per la qual aconsellaria a tots els centres educatius a poder-la viure”

Després de l’activitat els usuaris del centre ocupacional compartiren experiències en els propis alumnes de l’institut. Una activitat amb una finalitat inclusiva i en la qual tots, usuaris i alumnes eixiren beneficiats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + tres =