Espectacular desfilada de Cavalls en el Real de la Fira d’Agost de Xàtiva

Els equins han realitzat una exhibició repleta de bellesa

Espectacle Eqüestre al Reial de la Fira de Xàtiva. Organitza per el Centre Hípic La Font del Saladrar
El Real de la Fira de Xàtiva ha acollit aquest matí una desfilada de cavalls que ha sorprés les persones que passejaven per la Fira. Els espectadors van quedar encantats amb la bellesa dels equins que han dut a terme una magnífica mostra repleta de tradició i ambient.

Es tracta d’un esdeveniment que sorprén per la seua bellesa i elegància. Vicente Aparicio, responsable del centre hípic La Font del Saladrar, encarregat de realitzar la desfilada, ha assenyalat que un dels principals objectius de l’esdeveniment ha sigut mostrar al públic tots els exercicis que pot realitzar un cavall i fer-li partícip d’aquest “magnífic espectacle”.

Han participat un total de 29 cavalls aproximadament del Centre Hípic La Font del Saladrar, de Lluxent, Alfarrasi i de La Pobla Llarga, com a mestre de cerimònia Vicent “Pantalo” d’Alberic.

Vicente Aparicio ha fet referència a la dificultat afegida de l’asfalt, ja que vaig sobrar ell els cavalls esvaren. La Reina de la Fira d’Agost, Patricia Iborra, i les seues Dames d’Honor, també han desfilat i han despertat gran expectació entre el públic. Iborra, ha manifestat que li ha encantat l’espectacle.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 − 2 =