Al voltant mil quatre-centes persones es donen cita al sopar de jubilats de la Fira

Un total de 1400 jubilats i pensionistes de Xàtiva ho van passar en gran ahir en el sopar que se celebra en cada edició de la Fira en el camp de la Murta. Per als pensionistes, es tracta d’un sopar molt esperat i plena d’ambient, en la qual passen unes hores de diversió i poden ballar temes de sempre, com a colofó de la vetlada. Aquest any se celebrava l’homenatge a Bruno Lomas de la mà d’Emilio Solo i la seua banda.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la Corporació Municipal, van acompanyar als assistents en aquesta nit especial. També van assistir la Reina de la Fira, Patricia Iborra i les seues Dames d’Honor, al costat dels seus acompanyants.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, va explicar en declaracions a DiariDigital.es que «enguany hem repartit 1.400 tiquets, ja que és la màxima capacitat que es pot gestionar, més la taula presidencial i les associacions que col·laboren amb la regidoria de Benestar Social, també han rebut el Kit de sopar, Novaedad, la casona de la Merced, la residecia Corona de l’Estrela i l’Associació Valenciana per la Solidaritat amb l’Africa, ja que volem que siga un sopar inclusiu, a on tot el món puga disfrutar de la festa».

No hay comentarios

Dejar respuesta