Escola Valenciana ha valorat el curs a l’Alcúdia de Crespins

La Biblioteca Municipal de l’Alcúdia de Crespins ha sigut el centre de la segona part de les Jornades d’Estiu 2019, que Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua convoca tots els anys per reflexionar sobre l’activitat desenvolupada i els nous camins a encetar.

escola-valenciana-2Hui, més de 40 membres de les Coordinadores Comarcals adscrites a Escola Valenciana s’han immers en una jornada de debat, marcada per les aportacions de les treballadores i els treballadors en matèria de projectes. Des de les 10 hores, el conjunt d’assistents ha valorat els diferents àmbits de treball i les millores que pot assumir cada àrea amb l’objectiu d’atraure un ampli sector social i engrescar-lo a participar activament en les activitats d’Escola Valenciana.

escola-valenciana-3Els temes més importants que s’han tractat han sigut la necessitat de trobar un model econòmic sostenible i la renovació del model organitzatiu. A més, en aquest espai de diàleg, les Coordinadores Comarcals han fet aportacions i propostes de millora en àmbits com les relacions institucionals, la participació en comissions, l’organització de les Trobades d’Escoles en Valencià, els projectes que Escola Valenciana desenvolupa, així com la comunicació interna i externa, els Amics i les Amigues d’Escola Valenciana i el proper Congrés d’Escola Valenciana.

La Junta ha valorat de forma positiva les activitats portades a terme durant tot l’any i ha remarcat la incidència que té en la societat una de les iniciatives més emblemàtiques de l’entitat: les Trobades. L’assemblea ha posat l’accent en la vertebració territorial i la cohesió social d’aquestes festes que expressen l’estima per la llengua i la dignitat de l’ensenyament en valencià. Les Coordinadores Comarcals s’han nodrit amb les bones experiències que han compartit entre totes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + diez =