Es posa en marxa la segona Ressonància de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

El segon equip de Ressonància Magnètica Nuclear (RMN) ha entrat en funcionament en l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. L’obra d’adaptació d’espais que ha suposat una inversió de més de 400.000 euros i ha permés albergar este nou equip d’última generació per a la millora d’equips i tecnologia. Es millora així la demora en la realització d’estes proves així com la qualitat dels seus resultats.
La nova RMN de Xàtiva així com la que s’està instal·lant ara en el nou hospital d’Ontinyent formen part de l’equipament que el pla INVEAT de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està duent a terme en tots els departaments de salut de la Comunitat Valenciana.
Tant l’Hospital de Xàtiva com el de nou hospital d’Ontinyent han hagut d’adaptar la seua estructura arquitectònica per a poder donar cabuda a este equip que requerix d’unes condicions arquitectòniques molt específiques per a la seua instal·lació per tractar-se de tecnologia d’última generació.
Els professionals de radiologia ja han realitzat la formació necessària per part de l’empresa instal·ladora per a poder obtindre el màxim rendiment possible a esta tecnologia diagnòstica que permetrà a l’àrea de radiologia del Lluís Alcanyis oferir major rang de qualitat diagnòstica i rapidesa en el que a les proves RMN es referix.


Alhora que s’han realitzat les obres d’adaptació de l’espai annex a la Ressonància que ja funcionava, l’Hospital ha aprofitat per a realitzar obres en tota l’àrea de RMN de l’Hospital i compta amb millores en els accessos, una nova sala d’informes, una sala específica per a pretractaments i preparació de pacients que necessiten pre o post tractament en la realització de la seua prova.
Amb este nou equip s’àmplia la capacitat assistencial de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva pel que fa al diagnòstic RMN. El Departament de salut Xàtiva-Ontinyent comptarà a partir de les pròximes setmanes amb un total de tres equips de ressonància magnètica propis, gestionats de forma directa, que li permetrà autonomia i agilitat per a tota la demanda que generen els servicis assistencials de la seua cartera actual.

No hay comentarios

Dejar respuesta